Jump to content
󠀡123󠀡

pending Badge Builder not working

Recommended Posts

 

The badge builder is only loading a couple badges, which occasionally change on a refresh of the page. This is not something new, this happens every few weeks/months. Its gets resolved then again over time less and less badges load until none at all, then it gets fixed and the cycle repeats its been happening for well over a year. Theres periods where the badge builder is awesome and works fine and then weeks where it shows little to nothing. Why is this caused and how can it be resolved? Ive never been irked enough by it until now to make support ticket

scrap.png

scrap2.png

 

scrap2.png

Edited by 󠀡123󠀡

Share this post


Link to post

This happens because we are unable to correctly obtain all of the information regarding your badge progress because of our connection with Steam's API. Never heard about it only loading a couple instead of all of them though.

 

I am going to move this to bug reports to see if anything can be done regarding this issue, since card banking in general has always been pretty buggy.

Share this post


Link to post

Bit to add to this ongoing topic, apparently Steam Guard has problems acknowledging that trades from the Badge Builder bots exist. Either the trade appears as a simple error and cannot be verified, or Steam itself will prevent you from even looking at the trade that's quickly expiring (and then staying active on-site for a few hours.), locking you both from Scrap.tf services until the queue boots you and Steam's trade notifications section.

Of course, I'm not entirely sure if it's just a "me" problem, so anyone else having this experience?

Share this post


Link to post
On 8/4/2018 at 8:33 AM, v1ralgam3r said:

Bit to add to this ongoing topic, apparently Steam Guard has problems acknowledging that trades from the Badge Builder bots exist. Either the trade appears as a simple error and cannot be verified, or Steam itself will prevent you from even looking at the trade that's quickly expiring (and then staying active on-site for a few hours.), locking you both from Scrap.tf services until the queue boots you and Steam's trade notifications section.

Of course, I'm not entirely sure if it's just a "me" problem, so anyone else having this experience?

I have the same issue but usually just deal with it until it works. The problem seems to be that the bot sends multiple offers, and it tends to bug out. This has only ever happened to me with card banking and no other kind of banking. The offer will expire and you will have no offers on steam, yet the accept trade offer button will still show up on the website, but of course the offer does not exist so it can take up to a few hours before the site realizes there is no trade, basically locking you from the site by saying you are in a que. However it seems there is now a problem where the entirety of card banking is having problems, cant manually buy, badge builder not working, cant sell, and auto leveler and auto sell not working either. 

Untitled2.png

Share this post


Link to post

Can confirm the issue. Been waiting these last few days and since August I didn't get to make any trades, be it buying or selling cards. Same goes for trying to buy a full set. Anytime I get on the site, there are around 30-50 people in queue. I just tried buying a set of Guns of Icarus Online and waited over 10 minutes.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×